Bu İp Uçlarini Okuyana Dek Evinizi Tasimayin

Bursa Ev Eşyası Taşıma


Ev taşımak yangın ateşinden daha kötü! Bagajlarınız farklı yerlere dağılmış durumda ve gerçek bir felaket var. Özellikle bunu profesyonelce nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız. 
Bununla birlikte, bu soruna kolay bir çözüm var- bir taşımacılık hizmeti için bir şirket ile anlaşmak ve mobilya ve eşyalarınızı taşıtmak. Köşeye baktığınızda bile, taşıtlar mobilya taşımak için hamle planlamanıza ve organize etmenize yardımcı olacak, bu yüzden daha az felaket oluyor. 


bursa-ev-esyasi-tasima
Yeni bir eve, ya da lojmana geçmek için kullanışlı ipuçları.



Ev taşıma iki şekilde yapılabilir: 
Nakliye aracı kiralamak, fakat Az da olsa. İşe almadan ve Para harcamadan kendiniz yapın. Bu şekilde, suiistimal riski ve potansiyel bir felaket için olası bir seçenek var. 
Olası felaketleri ve mülkiyet kaybını önleyecek bir evden eve nakliyat firması yardımıyla, taşınmanın kolay ve hızlı bir yoludur. 
Böyle bir şirketi seçmenin avantajları, bir sevkiyat ve taşıma sözleşmesi yapabilmenizdir. Her şeyi anahtar teslimi yapabilir ve yalnızca en çok ihtiyaç duyduğunuz bazı hizmetleri kabul edebilirsiniz. 

Bu durumda, ev eşyalarını kendiniz paketleyebilirsiniz ve yükleyiciler, yalnızca yeni yere yükleme ve sevkiyat Konusunda size yardımcı olurlar. Yine de ağır mobilyalarınız varsa, onlara bırakabilirsiniz. Bu size para kazandıracak çünkü taşıyıcılara zor şeyleri bırakacaksınız, bu size çok zaman ve kaynak götürecektir. 
Buna ek olarak, Ev Taşıma Şirketleri tarafından taşınan her şeyin tam güvencesini verin, bu küçük bir lüks değildir. 

Bununla birlikte, anahtar teslim bir sözleşme yaptığınız halde bazı küçük ayrıntıları düşünmeye devam etmek zorundasınız. Kişisel olarak sizinle birlikte almanız gereken her zaman değerli şeyler vardır. 
Erkenden küçük listesini yapın ve bir çanta içine yükte hafif ama değerli eşyanızı toplamak. 
Sen topla: tüm önemli belgeleri, pasaportlar, nüfus cüzdanları, sağlık kitaplarıbelgelerigayrimenkul, ziynet eşyası yeni ve eski evinin anahtarı (pratik onu kaybetmek kolay olduğunu göstermektedir), banka kartları ve nakit. 
Bazı önemli ilaçları, kişisel hijyen ürünlerini, ıslak mendilleri, aletleri ve elinizin altında bir yerde sizin için uygun olan diğer şeyleri de ekleyebilirsiniz. 


Geberik Nakliyat ile Taşınmak


Bir Ev Eşyası Taşıma şirketi yardımıyla mobilyaları ve kolilerinizi taşımak hem sizin hem de evcil hayvanlarınız için minimum stres garantisidir. Bunlar, özel bakım ihtiyacı olan çok önemli bir unsurdur. 
Bir evin taşınması için planlama, beklenen tarihten en az iki hafta önce başlamalıdır. 
Gereksiz her şeyi çöp kutusuna atın. Gerekli ve eski eşyaları orada taşımadan önce satın, hediye edin veya atın. 
Çeşitli paketleri, gazeteleri, naylonları, gergi kemerlerini, çantaları ve Çuvalları emniyete alın. Evdeki sepetlerin ve diğer şeylerin birçoğunu Doldurmak için de kullanabilirsiniz. Karton kutular için bir boyuta sahip olmak iyidir. 

Bir hafta önce tarihe sarılmaya başlayın, kutuları bantla aşağıya yapıştırın, plastik torbaları Sert kağıtla sarın. Yastıklar, battaniyeler ve şilteler gibi büyük ürünler bir naylon poşetlere koyunTakım elbise kutusunun içine katlayın ve yeterli olmadığında, yüksek kutulu kutuyla doğaçlamalı dolaplar yapabilirsiniz. Her şey gazete ile sarılıp onları sert bir duvara koyuyor. 

Paketlenmiş ürünleri düzenleyin. Onlara bölgelere göre düzenleme yapmak, büyük kutuları çıkın yakınına koymak, alttaki kırılgan ve kırılgan şeyleri küçük bir tavsiye etmektir. Böylece kaldırılan her şey otomatik olarak istif aracında istiflenir. Paketlenmiş her şey sadece yeni daireye girmelidir kuralını uygulayın, daha sonra bu tavsiyeyi takdir edeceksiniz. 

Başvururken, önce kırılgan, daha sonra büyük kutuları getirmek iyi bir fikirdir. Belgeler ve değerler için, bunları güvenli bir yere koymak için biraz zaman ayırın. 
Hareket sırasında ihtiyacınız olan şeylerin uygun bir yerde olmasını sağlayın, böylece onları aramaya gerek kalmaz. 

Mümkünse akrabalarınıza veya arkadaşlarınıza, hareket halindeyken çocuklara ve evcil hayvanlara bakmalarını söyleyin. En azından günün ilk yarısında, bir bela haline gelmeyeceğine inanıyoruz. 

Bir Evden Eve Nakliyat firması Geberik Nakliyat ile anlaşırsanız böylece hayatınızdaki mutlu bir olaya ve yeni bir aşamaya geçerseniz, en Hoş olmayan anlardan kaçınılabilir. Bu yüzden, şans karışıklığına, planlamaya planınıza yapışmasına ve her şeyin yolunda gitmesine izin vermeyin. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bursa Ev Tasıma Şirketleri

Bursa Geberik Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat