Çok stresli olduğu kadar heyecanlı - Yeni bir eve taşınmak bir gerçek hayat deneyimidir. Birkaç hafta önceden tasarlanmış adımda ise yeni evine taşınma daha sorunsuz, daha kolay ve daha keyifli ilerleyebilir.
Yeni bir eve taşınırken:
Yeni bir eve bir taşınmak uzun sürmesi sizi hasta edebilir Ambalajlama,paketleme,taşıma ve temizlik stresli hale zahmetli bir süreçtir. düzenleme - Ve sizleri başka bir zorluk bekliyor, yeni evine arkasından kapıyı kapattığınızda. 

Kristal çatal veya tencere düzenlemek önceden ayrıntıları dikkate almak en iyisi nerede olduğunu bile önemsiz görünüyor. Yeni evine taşınma sıkı çalışma sonrasında gereken en son şey bu tür "temel" sorunların çözümü olduğunu.

Yeni bir evden eve taşınma sürecini nasılorganize etmek lazım? İlk hamle sırasında iki ana faaliyetleri dikkat - Eski envanterini ambalaj ve yeni yaşamaya hazırlanıyor.
Yeni bir eve taşınırken Karar alındıktan en kısa sürede ambalaj başlayabilmek genellikle olayı önceden planlanan Hareketli ve hatta uygun bir yeni bir ev bulmadan önce. Daha önce fırlatma dış kaynak işlemi, daha rahat sen sonunda olacaktır.


Bursa Evden Eve



Yeni bir eve taşınıyoruz:



Adım 1 - Gereksiz eşyalardan kurtulmak:
Gereksiz eşyalar her şeyi anlamak altında kullanmadıysanız veya silinmesine asla. Bu sadece artık evinizde istediğiniz bu öğeleri içerir ancak nedense bir dolap dibinde saklanır. belirli bir zaman süresi için bir odaya dikkat odaklanarak sonra sona temizlenir.
Yeni bir eve taşırken Belki sadece alışkanlık (eğer büyümüş çocukların oyuncaklarını hiç kullanmamış tamircileri sevmiyorum biblolar) yıldır tutmuş birçok ürün bulabilirsiniz. Eğer onları atmak istemiyorsanız, ebeveyn bakımından veya diğer sosyal kurum yoksun çocuklar için birinin evine bağış yapabilirsiniz. bagajınızı taşınma önemli ölçüde azalacaktır emin olun.

Ev taşıma 2. Adım:
yıkım ve takımını
takas tutmak niyetinde başkalarının ambalaj aşırı eşyalarını tek tek odalara yerleştirirseniz geleni yapacağını. Doğal olarak (son sezon için fotoğraf albümleri, kitaplar, eski kitaplar ve belgeler, giysiler) Yeni bir eve taşınmadan önce kullanmak zorunda olmayacak olanlar gelir. sıkıca her karton bantlayın ve kolinin üzerini açılmayacak diğe yazın.
Önümüzdeki birkaç hafta gibi baştan büyüyecek toplanmış kutu sayısı (tercihen ön kapının yanında) tasnif için uygun bir yer seçin. bu ek kaos yaratacak, çünkü onları evin içinde dağınık bırakmayın. çok az hazırlık gerektirir çünkü Ama, yeni bir ev taşımaz.

3. adımda - Yeni evi hazırlamak

Eh, zaten yeni bir ev seçtik. Ev Taşıma Şirketi ile anlaştık. İlk sakinleri ise kolaydır - Nihai uygulamadan önce bazı kozmetik prosedürler yapmak gerekir. Zaten varsa Ama insanlar muhtemelen nuzhadae büyük bir revizyon olacak, yaşıyor.
senin ya konut "miras" olsun, elektrik anahtarları ve prizler, gardolap kurulum şeklini unutmayın. Odalarda dolaşın ve mobilya düzenini düşünün. Birkaç haftalık bir süre sonra, dikkatlice daha net olacaktır evinizi düzenlemek istiyorum nasıl fikrinizi bunları paketi.
Güvenilir bir güvenlik sistemi kurun ve yeni bir kapı kilidi takın. sizden önce anahtarı insanlar kime verdiyi belli değildir kilidi değiştirin. Yapabileceğiniz eğer pencereleri kapatın, pencereleri gitmek yalıtımı. yöntemleri düşünün Yeni bir eve taşınırken Isıtma ve soğutma için de olduğu gibi enerji tasarrufu elektrik yoğun tüketimi ile mevsim.
döşeme düşünün ve uygulamadan sonra kendinizi mobilya yeniden karıştırma kaydedin. Taşınmaya karar verirseniz yerden ısıtma odaları hala boş iken, bunu. hacimli bir eşya yerleştirirken yüzeyinin çizilmesini önlemek için, yatak ve plastik ile örtün.
Şimdi uygulamak zamanıdır Birkaç profesyonelce  duvarları boyama , olacak o boya mobilya endişelenmeden. Bu etkinlik için özel olarak birkaç gün planlayın. düşün iç tasarımında renklerin ve her odada tazeliğini ve çeşitlilik getirmek için birlikte .
pes etmeyin iç aydınlatma sihirli ve aynalar . Sor Modern ev için fikirler al tanıdıkların kendi anlayışına göre yorumlayacaktır. Onların yeni ev hoş bir deneyim için hareket edin ve son gün geri kalanı  Evden Eve Nakliyat firmasına bırakın 

http://bursaevdenevenakliyat.online

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Bursa Ev Tasıma Şirketleri

Bursa Geberik Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat